Το AutoGenius… πάει Μύκονο!

Το AutoGenius έχει αρχίσει να εδραιώνει το brand του σε ολόκληρη την Ελλάδα, ως το κορυφαίο gadget για το αυτοκίνητο και πλέον έχει έρθει η ώρα για την καθιέρωσή του και στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών.

Στην Ελλάδα του ανεπτυγμένου Τουρισμού, ένα 100% ελληνικό προϊόν όπως το AutoGenius δεν θα μπορούσε παρά να έχει ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες και για την αναβάθμιση των παροχών στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Το τεχνολογικό θαύμα των τηλεματικών εφαρμογών μάλιστα, θεωρείται το πλέον ιδανικό προϊόν για τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων (rent-a-car), προσφέροντας διπλό όφελος.

Κι αυτό γιατί μπορεί να προσφερθεί ως ένα πολυτελές γκάτζετ με ανεπανάληπτες έξτρα παροχές για τον ενοικιαστή (π.χ. Internet), ενώ ταυτόχρονα, αποτελεί και ένα σημαντικό εργαλείο εποπτείας και εξοικονόμησης χρημάτων για την εταιρεία.

Η ώρα της Μυκόνου

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του AutoGenius θα βρεθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου, στο παγκοσμίως διάσημο, νησί της Μυκόνου, για να παρουσιάσει τις μοναδικές του υπηρεσίες και τα πολλαπλά οφέλη που μπορούν να έχουν από αυτές, οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Για επαγγελματικά ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 210 6134712 και 698 3356689 ή μέσω e-mail στο info@autogenius.gr

AUTOGENIUS
Write a Comment

20 − 9 =