Το AutoGenius σου δίνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου σου

Το AutoGenius είναι μια πρωτοποριακή τηλεματική συσκευή που φέρνει το μέλλον του αυτοκινήτου στο σήμερα. Πρόκειται για ένα κορυφαίο gadget που συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες, δίνοντας σε πραγματικό χρόνο (real time), μία πλήρη εικόνα του αυτοκινήτου, προς όφελος κάθε οδηγού.

Με την εγκατάσταση τουAutoGenius στο αυτοκίνητό σου δηλαδή, μπορείς ακόμη και από το κινητό σου να ελέγχει μία σειρά από παραμέτρους που αφορούν την καθημερινή σου οδήγηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες του AutoGenius σου προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες που ίσως και να μην είχες καν σκεφθεί, αλλά σίγουρα θα βελτιώσουν στο μέγιστο βαθμό, τη σχέση σου με το αυτοκίνητο και τον δρόμο:

  • Απομακρυσμένη διάγνωση. Με το AutoGenius μπορείς να ελέγξεις διαδικτυακά την κατάσταση του αυτοκινήτου σου, αλλά και να συμβουλευτείς τους ειδικούς για οποιαδήποτε δυσλειτουργία παρατηρήσεις, όπου κι αν βρίσκεσαι στο δρόμο.
  • Διαρκή έλεγχο. Με την υπηρεσία Parent Control μπορείς να ελέγχεις τον τρόπο που οδηγείται το αυτοκίνητό σου από οποιοδήποτε μέλος της οικογενείας.
  • Απεριόριστο σερφάρισμα. Το AutoGenius προσφέρει και τη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω του αυτοκινήτου σου, με δωρεάν GIGA, τα οποία και μπορείς να αυξήσεις ανά πάσα στιγμή, ώστε να μην ξεμείνεις ποτέ, όπου κι αν σε βγάλει ο δρόμος.
  • Σχεδιασμός ταξιδιού. Αποκτώντας το AutoGenius, θα έχεις πρόσβαση και στην υπηρεσία Travel Map, η οποία σου προσφέρει ένα πλήρη χάρτη με τη συνολική εικόνα των διαδρομών που έχεις πραγματοποιήσει, αλλά και τη δυνατότητα να σχεδιάσεις τα μελλοντικά σου ταξίδια.
  • Αξιολόγηση οδήγησης. Η υπηρεσία Οδηγικό Προφίλ ελέγχει και αξιολογεί τον τρόπο που οδηγείς εσύ ή/και οποιοσδήποτε άλλος το αυτοκίνητό σου, δημιουργώντας ένα οδηγικό προφίλ, με βάση παραμέτρους όπως οι απότομες επιβραδύνσεις, οι επιταχύνσεις, οι αλλαγές πορείας, η ταχύτητα, οι στροφές κινητήρα κ.α.
  • Εύρεση αυτοκινήτου. Το ενδεχόμενο κλοπή απομακρύνεται αισθητά με το AutoGenius, καθώς ενημερώνεσαι άμεσα με SMS για κάθε μετακίνησή του, ενώ έχεις και τη δυνατότητα εντοπισμού του, μέσω GPS, σε περίπτωση κλοπής.
  • 24ωρη εξυπηρέτηση. Το τηλεφωνικό κέντρο του AutoGenius είναι δίπλα σου 24 ώρες το 24ωρο για ό,τι κι αν χρειαστείς στο δρόμο.
  • Ανάλυση service. Με την υπηρεσία e-book service, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου αρχείο με τα service του αυτοκινήτου και να τσεκάρεις ανά πάσα στιγμή, κάθε λεπτομέρεια γύρω από αυτά.
AUTOGENIUS
Write a Comment

twenty − nine =