Συχνές ερωτήσεις

Γενικά

Οι περισσότερες απορίες που δημιουργούνται σε κάποιον που γνωρίζει για πρώτη φορά το AutoGenius, καλύπτονται σε αυτή την ενότητα. Αν έχετε κάποια επιπλέον ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είναι μία τηλεματική συσκευή που επιβλέπει τη λειτουργία του κινητήρα στο αυτοκίνητο. Συνδέεται στη θύρα OBD, καταναλώνει ρεύμα από τη μπαταρία ΜΟΝΟ όταν το αυτοκίνητο είναι σε λειτουργία και κάνει χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και δορυφόρων.

Η συσκευή συνδέεται στη θύρα OBD του αυτοκινήτου, με ένα απλό «κούμπωμα» και ως εκ τούτου μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας (DIY).

Για την υπηρεσία Προστασία Αυτοκινήτου βέβαια, διατίθεται και η δυνατότητα αλλαγής θέσης, για ακόμη μεγαλύτερη προφύλαξη.

Είναι 100% ασφαλές (error free), αφού καταγράφει αλλά δεν παρεμβαίνει στις λειτουργίες του κινητήρα. Η συσκευή διαθέτει μάλιστα και σχετική πιστοποίηση ασφάλειας, ενώ έχει ήδη δοκιμαστεί και αξιολογηθεί σε αυτοκίνητα στην Ελλάδα.

Το AutoGenius διαθέτει εγγύηση εφόρου ζωής. Έτσι, σε περίπτωση βλάβης, επισκευάζεται ή αντικαθίσταται ΔΩΡΕΑΝ, υπό την προϋπόθεση ότι παραμένει σφραγισμένο, όπως παραδίδεται και εγκαθίσταται.

Σε όλα τα Ι.Χ. αυτοκίνητα και φορτηγά που διαθέτουν θύρα OBD (το σύνολο των μοντέλων δηλαδή, από το 2000 και μετά). Αντίστοιχα μπορεί να εγκατασταθεί και σε μηχανές με θύρα OBD.

Το AutoGenius ενεργοποιείται αυτόματα με την εγκατάστασή του και αρχίζει να καταγράφει όλα τα δεδομένα, μετά τα πρώτα 5 χλμ.

Όχι. Δεν επηρεάζει σε τίποτα τις εργασίες του εκάστοτε service.

Φυσικά! Για κάθε είδους πληροφορία σχετικά με το AutoGenius, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλεφωνικό κέντρο (2106134712) ή στα κατά τόπους συνεργαζόμενα συνεργεία.

Ναι. Η συσκευή έχει τη δυνατότητα λειτουργίας σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Απαιτούνται όμως οι σχετικές ρυθμίσεις, τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε με ένα τηλεφώνημα στο (2106134712).

Ναι. Μπορείτε να διακόψετε τη συνδρομή ανά πάσα στιγμή, με μία σχετική επιβάρυνση (penalty) που εξαρτάται από το χρονικό διάστημα που έχει παρέλθει.

Μόνο ο ιδιοκτήτης του, στον οποίο και παρέχετε εξ αρχής, ένας ειδικός κωδικός ασφαλείας (PIN).

Εξαιρείται η περίπτωση ατυχήματος. Εφόσον διαθέτετε την υπηρεσία ατυχήματος Auto SOS και το AutoGenius στείλει σήμα σύγκρουσης, τότε «ανοίγει» αυτόματα και ο χάρτης, για να εντοπιστεί η θέση του αυτοκινήτου και να ειδοποιηθούν οι υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης.

Ναι. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναβαθμίσετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες, με την αντίστοιχη χρέωση.

Μπορείτε να το παραγγείλετε διαδικτυακά από την ηλεκτρονική σελίδα AutoGenius, από την έδρα της NMCarservice (Κλεισθένους 285, Γέρακας), αλλά και από συνεργαζόμενα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα.

Στο τηλεφωνικό κέντρο του AutoGenius (2106134712) ή μέσω e-mail στο info@autogenius.gr.