Προφίλ - Ποιοι είμαστε

Το AutoGenius, είναι ένα καινοτόμο προϊόν, πρωτοπόρο για την Ελλάδα, το οποίο και δημιούργησε η ελληνική εταιρεία NMCarservice, με την τεχνική υποστήριξη της επίσης ελληνικής εταιρείας, AVS Automotive.

Την εμπορική διάθεση του προϊόντος έχει αναλάβει η ίδια η NMCarservice, σε συνεργασία με μια ομάδα συνεργείων σε όλη τη χώρα.

Το προφίλ της NMCarService

Η NMCarService είναι μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη μονάδα, στον τομέα των υπηρεσιών και του service αυτοκινήτων, με έδρα τον Γέρακα Ανατολικής Αττικής. Έχει ιδρυθεί και λειτουργεί υπό την επίβλεψη δύο έμπειρων μηχανικών, του Νίκου Μαρμαρινού και του Μανώλη Κατσαρέλη, που διαθέτουν 20ετή εμπειρία και τεχνογνωσία σε όλα τα στάδια επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου.

Σε μία προσπάθεια να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους, ανέπτυξαν και την ιδέα του AutoGenius, η οποία και έγινε πραγματικότητα το 2017, μετά από πλήθος δοκιμών σε αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα στους ελληνικούς δρόμους.

Το προφίλ της AVS Automotive

H AVS Automotive δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη τεχνολογιών Μ2Μ, που αφορούν διαγνώσεις οχημάτων, απομακρυσμένη διαχείριση στόλων και εφαρμογές τηλεμετρίας, τόσο για τον επισκευαστικό κλάδο όσο και για τους τομείς των Μεταφορών, της Βιομηχανίας και της Εκπαίδευσης. Επιπροσθέτως αναλαμβάνει το σχεδιασμό εξολοκλήρου custom υλοποιήσεων για ιδιαίτερες ή σύνθετες ανάγκες των συνεργατών της.

Η αδιάλειπτη έρευνα της AVS στις τεχνολογίες επικοινωνιών οχημάτων και στην διασύνδεση των ηλεκτρονικών μονάδων ελέγχου των οχημάτων (vehicle networking) από το 2000, σε συνδυασμό με το τμήμα έμπειρων προγραμματιστών της (R&D), συνετέλεσαν στην ανάπτυξη συσκευών (hardware + software) τόσο για το aftermarket όσο και για ανάγκες OEM.

Στο πλαίσιο αυτό, το 2017, κατασκεύασε για λογαριασμό της NMCarservice, μία μοναδική τηλεματική συσκευή, προηγμένης τεχνολογίας, η οποία σήμερα φέρει το όνομα AutoGenius.