Το AutoGenius στην πράξη!

Υπεύθυνοι οδηγοί.

Παράδειγμα 1

Κάνοντας πολλά χιλιόμετρα εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, έχεις βάλει σίγουρα σε προτεραιότητα την ασφαλή οδήγηση. Εκεί όμως που εσύ οδηγείς σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. και τα όρια ταχύτητας, ένα αυτοκίνητο πετάγεται στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντάς σε, χωρίς να το καταλάβεις. Πόσο ασφαλής είσαι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Με το autogenius και την υπηρεσία Auto SOS, πολύ περισσότερο. Κι αυτό γιατί θα σταλεί άμεσα ειδοποίηση στο κέντρο ελέγχου, το οποίο με τη σειρά του, θα επικοινωνήσει μαζί σου, ενώ θα κάνει παράλληλα και όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να έρθει κοντά σου, η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και ό,τι άλλο χρειαστείς.

Παράδειγμα 2

Δεν έχεις πάρκινγκ στο σπίτι σου και είναι σίγουρα αρκετές οι φορές, που ακούγοντας ένα συναγερμό αυτοκινήτου, βγήκες στο μπαλκόνι να τσεκάρεις ότι δεν είναι το δικό σου. Με το autogenius δεν θα το ξανά κάνεις ποτέ, ενώ θα σου φύγει τελείως και το γενικότερο άγχος της κλοπής.

Κι αυτό γιατί με την υπηρεσία Προστασία Αυτοκινήτου, μπορείς να «κλειδώνεις» κάθε φορά, τη θέση του αυτοκινήτου σου. Έτσι, ακόμη και η παραμικρή κίνησή του, θα έχει ως αποτέλεσμα, μία ειδοποίηση στο κινητό σου. Ακόμη όμως κι αν δεν προλάβεις να αντιδράσεις ο ίδιος, ειδοποιείται άμεσα η Τροχαία, στην οποία μπορείς κατόπιν εσύ, να δηλώσεις την κλοπή, δίνοντάς της πρόσβαση και στο χάρτη της υπηρεσίας που δείχνει κάθε στιγμή, που βρίσκεται το αυτοκίνητό σου.

Με λίγα λόγια, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Ταξιδιώτες.

Παράδειγμα 1

Σε μία από τις γνωστές εξορμήσεις σου στην Εύβοια και στην προσπάθεια να ανακαλύψεις κανένα γραφικό χωριουδάκι ή καμιά καινούργια “μυστική” παραλία, βρέθηκες στη μέση του πουθενά. Παραδέξου το, χάθηκες και δεν είναι η πρώτη φορά. Και άντε, κάποια στιγμή θα την έβρισκες την άκρη και μόνος σου. Με την ώρα που έχασες όμως και την γκρίνια της παρέας τι γίνεται;

Αν έχεις προνοήσει να αγοράσεις το autogenius, όλα είναι πιο εύκολα. Με την υπηρεσία Travel Map, μπορείς να δεις και το χάρτη με τους δρόμους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να τσεκάρεις διαδρομές που έκανες στο παρελθόν. Επομένως μπορείς και να πας στα σίγουρα, “σώζοντας” την ημέρα και την εκδρομή με τους φίλους σου. Επίλεξε έναν από τους κοντινούς προορισμούς, που έχεις επισκεφθεί και παλιότερα και γλίτωσε τα παράπονα.

Παράδειγμα 2

Επιτέλους αποφάσισες να κάνεις εκείνο το μοναδικό road trip στο εξωτερικό, που πάντα ονειρευόσουν. Τι επέλεξες τελικά; Τη “Ρομαντική Οδό” στη Βαυαρία, τα Νορβηγικά Φιορδ ή το οδικό ταξίδι στη Χώρα των Βάσκων;

Ό,τι κι αν διάλεξες πάντως, η πιο σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρεις πριν σχεδιάσεις το ταξίδι, είναι να εγκαταστήσεις στο αυτοκίνητό σου το autogenius. Κι αυτό γιατί με απλές ρυθμίσεις, αντίστοιχες της κινητής τηλεφωνίας (βλέπε Roaming), μπορείς να απολαύσεις όλες τις υπηρεσίες του προϊόντος και στο εξωτερικό. Βρες μέσω της υπηρεσίας Travel Map, τις πιο γρήγορες διαδρομές για τα χωριά του Δούναβη, κάνε ένα online check πριν ξεκινήσεις το ταξίδι για τα παγωμένο Τρόντχαϊμ και νιώσε ασφαλής σε κάθε σημείο της Βασκονίας, γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή που είναι το αυτοκίνητό σου, είτε σε περίπτωση κλοπής (υπηρεσία Προστασία Αυτοκινήτου) είτε ακόμη κι αν απλώς ξέχασες που το πάρκαρες (υπηρεσία Find My Car).

Γκατζετάκηδες.

Παράδειγμα 1

Περιμένεις στην ουρά την τράπεζας, όταν σου έρχεται η αναλαμπή! Κάποια από τις επόμενες ημέρες έρχεται η ώρα για ένα από τα προγραμματισμένα service του αυτοκινήτου. Πότε ακριβώς, ήταν η προηγούμενη επίσκεψή σου στο συνεργείο; Πόσα χλμ έχεις διανύσει από τότε; Και τι σε είχε προβληματίσει από τη λειτουργία του αυτοκινήτου σου κατά την οδήγηση σε αυτό το διάστημα;

Όλες οι παραπάνω απαντήσεις, αλλά και πολύ περισσότερες, βρίσκονται πλέον μερικά… κλικ μακριά. Με τις υπηρεσίες e-Book Service, Online Check και Οδηγικό Προφίλ του autogenius, έχεις σε πραγματικό χρόνο (real time), μια πλήρη εικόνα του οχήματος. Μπες λοιπόν από το κινητό σου και τσέκαρε τα πάντα στο λεπτό.

Παράδειγμα 2

Θυμάσαι εκείνο το τέλειο καφέ που πήρε το μάτι σου σε μία από τις βόλτες σου στην πόλη, τον προηγούμενο μήνα; Ναι, αλλά που ήταν; Δεν χρειάζεται να σε απασχολούν πια τέτοιες λεπτομέρειες. Με την υπηρεσία Travel Map, μπορείς να τσεκάρεις όλες τις διαδρομές που έκανες με το αυτοκίνητό σου, ανά ημέρα και ώρα, αλλά και να το χρησιμοποιήσεις ως GPS για να κατευθυνθείς όπου εσύ επιθυμείς.

Παράδειγμα 3

Είναι καλοκαίρι. Είσαι σε μία ερημική παραλία στη μέση του πουθενά και την ώρα που ετοιμάζεσαι να στείλεις ένα σημαντικό e-mail για τη δουλειά, τελειώνει το internet στο κινητό σου.

Κανένα πρόβλημα! Με το autogenius και την υπηρεσία Wifi Spot, μπορείς να συνδεθείς εύκολα και γρήγορα στο διαδίκτυο, όπου κι αν είσαι, ώστε να κάνεις χρήση των δωρεάν GIGA που σου προσφέρει το AutoGenius κάθε μήνα.

Γονείς - Σύζυγοι.

Παράδειγμα 1

Λίγο πριν πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου, το παιδί σου υπόσχεται: “Δεν θα τρέχω μπαμπά”. Συμβαίνει από όλους, κάθε φορά! Πόσο έγκυρη είναι όμως αυτή η υπόσχεση; Με το autogenius και τη υπηρεσία Parent Control, μπορεί πια και 100% , αφού ξέρετε πλέον και οι δύο, ότι θα μπορεί να τσεκαριστεί με απόλυτη ακρίβεια στο τέλος της ημέρας. Και όχι μόνο το πόσο έτρεξε, αλλά και το που πήγε και το πως οδήγησε.

Λίγο παραπάνω έλεγχος, αλλά με πολύ παραπάνω… ύπνο το βράδυ!

Παράδειγμα 2

Σήμερα που άφησες τη γυναίκα σου να σε πάει στη δουλειά, γιατί χρειαζόταν το αυτοκίνητο, πρόσεξες ότι ο τρόπος που οδηγεί, δεν είναι και ο πλέον… ιδεατός. Ήταν τυχαίο το γεγονός ή μήπως συμβαίνει πιο συχνά; Και πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν είναι αυτός ο λόγος για τα φαγωμένα τακάκια και τα άλλα μικροπροβληματάκια που έχει βγάλει τελευταία το αυτοκίνητό σου;

Δεν χρειάζεται να τσακωθείτε πάντως. Με την υπηρεσία Οδηγικό προφίλ του autogenius, μπορείς να δεις όλες τις οδηγικές της συμπεριφορές, να ζητήσεις μια αξιολόγησή της να τις εξηγήσεις με στοιχεία τι κάνει λάθος και τι πρέπει να διορθώσει. Και όλα αυτά, με λίγα μόνο κλικ στον υπολογιστή σου ή και στο κινητό σου!

«Διαβασμένοι»

Παράδειγμα 1

Θυμάσαι το Πάσχα, που είχες πάει στο χωριό για να ξεφύγει λίγο και να απολαύσεις τις ημέρες των γιορτών; Ωραία πέρασες, αλλά στο γυρισμό, εκτός από τα νεύρα για το συνολικό κόστος των διοδίων, είχες αγανακτήσει και με το λαμπάκι που άναψε στο αυτοκίνητό σου και έκαναν την επιστροφή σου ένα μαρτύριο. Το θυμάσαι;

Ε λοιπόν, αν βάλεις φέτος το autogenius, του χρόνου τα Χριστούγεννα, το επόμενο Πάσχα και σε κάθε σου άλλη εξόρμηση, δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Κι αυτό γιατί με την υπηρεσία Online Check, μπορείς να ελέγχεις τη λειτουργία του αυτοκινήτου σου από το κινητό σου, αλλά και να ζητήσεις από τους ειδικούς συμβούλους της υπηρεσίας να σου εξηγήσουν τη σημασία της φωτεινής ένδειξης στο ταμπλό, αλλά και το μέγεθος του προβλήματος, ώστε να επιλέξεις με απόλυτη βεβαιότητα τις επόμενες κινήσεις σου.

Οδηγοί της κρίσης

Παράδειγμα 1

Σε μία ακόμη επίσκεψή σου στο συνεργείο, ακούς τον μηχανικό να σου λέει ότι το νέο πρόβλημα που έβγαλε το αυτοκίνητό σου, θα κοστίσει πάνω από 100 ευρώ, αλλά και ότι αν το είχες πάει για service μια εβδομάδα νωρίτερα ίσως να το είχαν προλάβει.
Αναλογίσου λοιπόν τώρα, πόσα τέτοια προβλήματα σου έχει βγάλει τελευταία χρόνια, καθώς και πόσο θα αυξάνονται αυτά, όσο “παλιώνει” το αυτοκίνητό σου. Έχεις λεφτά για πέταμα;

Αν όχι, το autogenius σου δίνει τη δυνατότητα, πολύ πιο οικονομικά, να βάλεις τέλος στα περιττά έξοδα, αφού με την υπηρεσία Online Check, σου παρέχεται στιγμιαίος διαγνωστικός έλεγχος, όπου κι αν βρίσκεσαι, ώστε να ελέγχεις και να προλαμβάνεις τυχόν δυσλειτουργίες του αυτοκινήτου σου.

Παράδειγμα 2

Όταν αγόρασες το αυτοκίνητό σου, πιθανότατα δεν σκέφτηκες ότι θα έρθει κάποια στιγμή, η ώρα να το αποχωριστείς. Είτε γιατί θέλεις ένα πιο οικογενειακό πια, είτε ένα πιο οικονομικό, είτε επειδή απλώς πάλιωσε κάπως και στάμπαρες ένα καινούργιο.
Σε κάθε περίπτωση, ήρθε η ώρα να το πουλήσεις, αλλά και η ώρα να αντιληφθείς ότι υπάρχει ένας ακόμη λόγος για τον οποία έπραξες σοφά, επιλέγοντας να εγκαταστήσεις στο αυτοκίνητό σου το autogenius.

Με την υπηρεσία e-Βook Service έχει δημιουργηθεί ένα πλήρες, ψηφιακό, ιστορικό αρχείο του αυτοκινήτου σου, το οποίο και μπορεί να αποτελέσει ισχυρό διαπραγματευτικό «χαρτί» τώρα που αποφάσισες τη μεταπώληση. Κι αυτό γιατί επιβεβαιώνει χιλιόμετρα, βλάβες και service του αυτοκινήτου, αλλά και κάθε άλλη λεπτομέρεια του ιστορικού του που θα σε βοηθήσει να βρεις αγοραστή, αλλά και να πουλήσεις πιο ακριβά από οποιοδήποτε άλλο μεταχειρισμένο αγνώστου ταυτότητας.

Ταυτόχρονα μάλιστα, το ιστορικό περνά ουσιαστικά και στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη, γεγονός που μπορείς επίσης να εκμεταλλευτείς κατά τη διαπραγμάτευση.