AutoGenius: Νο1 λύση για εταιρικούς στόλους

Η επιχείρησή σου διαθέτει έστω και ένα αυτοκίνητο; Έχεις δημιουργήσει το δικό σου εταιρικό στόλο; Το μπάτζετ σου περιλαμβάνει οχήματα και επαγγελματίες οδηγούς; Σε κάθε περίπτωση, μάθε ΤΩΡΑ τα οφέλη του AutoGenius και απόκτησέ το…

Κάθε σοβαρή επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της και τα… λεφτά της, εξελίσσεται διαρκώς, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες, που διευκολύνουν την καθημερινή λειτουργία της.

 

Στο πλαίσιο αυτό, το AutoGenius αποτελεί μία «no-brainer» επιλογή, για όλες τις επιχειρήσεις που διαθέτουν επαγγελματικά οχήματα, αφού επιτρέπει πλήρη έλεγχο και μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων.

 

Ως εκ τούτου, είναι ιδανικό για:

 

 • Εταιρείες ενοικίασης. Στην Ελλάδα του Τουρισμού, το AutoGenius προσφέρει διπλό όφελος σε όσους παρέχουν οχήματα ενοικίασης. Κι αυτό γιατί μπορεί να προσφερθεί ως ένα γκάτζετ με ανεπανάληπτες έξτρα παροχές (π.χ. Internet) για τον ενοικιαστή, αλλά και να αποτελέσει παράλληλα, ένα σημαντικό εργαλείο εποπτείας για την εταιρεία.
 • Μεγάλους στόλους. Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν ένα σημαντικό αριθμό αυτοκινήτων στο δυναμικό τους, βγαίνουν κερδισμένες τόσο οικονομικά, όσο και σε θέματα διαχείρισης. Περισσότερος έλεγχος, λιγότερα service, χρηστικά αρχεία.
 • Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Είτε πρόκειται για σχολείο, είτε για παιδικό σταθμό, είτε για οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα που προσφέρει σχολικό ή άλλο μεταφορικό όχημα, το AutoGenius είναι μία σπουδαία επιλογή. Πέραν της οικονομίας, η ασφάλεια που προσφέρει είναι ανεκτίμητη και είναι βέβαιο ότι θα εκτιμηθεί απόλυτα, από όλους τους εμπλεκόμενους.

Μάθετε περισσότερα για το AutoGenius με ένα κλικ εδώ:

Autogenius_Βrochure for Companies (2)

Πάρτε τον έλεγχο

Μία επιχείρηση που χρησιμοποιεί έστω και ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, γνωρίζει πόσο πολύπλοκη και πολυέξοδη διαδικασία μπορεί να αποδειχθεί η χρήση του.
Ειδικά αν πρόκειται για στόλο αυτοκινήτων, ακόμη και μία απλή παρακολούθηση της λειτουργίας, των service και της γενικότερης κατάστασης του συνόλου των οχημάτων, μοιάζει συχνά αδύνατη.

Με τη χρήση του AutoGenius όμως, μπορεί να γίνει «παιχνιδάκι»!

Κι αυτό γιατί οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα εταιρικά «πακέτα» του προϊόντος, δίνουν τη δυνατότητα στην κάθε επιχείρηση, να έχει μέγιστη εποπτεία και απόλυτο έλεγχο των αυτοκινήτων της.

Πιο συγκεκριμένα, με την υπηρεσία Parent Control μπορεί ο ιδιοκτήτης να ελέγχει σε πραγματικό χρόνο (real time) ακόμη και από το κινητό του, που είναι το εκάστοτε αυτοκίνητο, αλλά και τα δρομολόγια που έχει πραγματοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή.
Επιπλέον, με την υπηρεσία Οδηγικό Προφίλ, το ίδιο το AutoGenius αξιολογεί διαρκώς κάθε οδηγό και τον τρόπο που αυτός οδηγεί, με βάση παραμέτρους όπως οι απότομες επιβραδύνσεις, οι επιταχύνσεις, οι αλλαγές πορείας, η ταχύτητα, οι στροφές κινητήρα κ.α.. Δημιουργείται μάλιστα και σχετικό αρχείο, για κάθε χρήση.

Αντίστοιχα, η υπηρεσία e-Book Service φροντίζει να διατηρείται για λογαριασμό της επιχείρησης, ένα ηλεκτρονικό αρχείο βλαβών, συντήρησης και χιλιομέτρων, που διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό, την παρακολούθηση της κατάστασης και των αναγκών κάθε αυτοκινήτου.

 • Εποπτεία δρομολογίων
 • Ιστορικό συντήρησης
 • Αξιολόγηση οδηγών

Γλιτώστε χρήματα

Το μεγαλύτερο όφελος για τις επιχειρήσεις όμως, αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων που προσφέρει η χρήση του AutoGenius στα επαγγελματικά οχήματα και τους εταιρικούς στόλους.

Σε μία εποχή που ο περιορισμός των λειτουργικών εξόδων αποτελεί αυτοσκοπό, για κάθε εταιρεία που προσπαθεί να γίνει ή να παραμείνει υγιής εν μέσω κρίσης, οι υπηρεσίες που παρέχει το AutoGenius, αποτελούν τον καλύτερο «σύμμαχο».

Κι αυτό, γιατί υπηρεσίες όπως το Online Check, έχουν δημιουργηθεί με στόχο να καλύψουν τέτοιες ανάγκες. Συγκεκριμένα, η εν λόγω υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα για ένα διαρκή διαγνωστικό έλεγχο, διαδικτυακά, που προλαβαίνει ζημιές και μειώνει τα περιττά έξοδα στο συνεργείο.

Ούτε συχνές επισκέψεις, ούτε «φουσκωμένες» επισκευές. Με το Online Check, εντοπίζεται κάθε μικρο-πρόβλημα, πριν οδηγήσει σε σοβαρή ζημιά, ενώ επιπρόσθετα, ελέγχεται και το μέγεθος κάθε βλάβης, αυξάνοντας και την ασφάλεια στο δρόμο.

Παράλληλα, με την υπηρεσία e-Book Service, δημιουργείται ένα πολύτιμο ιστορικό που μπορεί να αποδώσει και οικονομικά. Διατηρώντας ένα ψηφιακό αρχείο με τις βλάβες, τα service και τα χλμ του εκάστοτε αυτοκινήτου, δίνεται ουσιαστικά στην κάθε επιχείρηση, και ένα σημαντικό διαπραγματευτικό «χαρτί», όταν έρθει η ώρα της μεταπώλησης.

Από τη μία επιβεβαιώνει 100% την κατάσταση του οχήματος, έναντι οποιουδήποτε άλλου μεταχειρισμένου αγνώστου ταυτότητας, ενώ από την άλλη, το ιστορικό αυτό περνά ουσιαστικά και στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη, δίνοντας προστιθέμενη αξία.

 • Πρόληψη βλαβών
 • Λιγότερα service
 • Μεταπωλητική αξία

Προστατέψτε την επιχείρηση

Το AutoGenius έχει φροντίσει να προσφέρει και μία έξτρα προστασία στις επιχειρήσεις, οι οποίες και αναλαμβάνουν πλήθος ευθυνών, στα πλαίσια της λειτουργίας τους. Με υπηρεσίες όπως η Προστασία Αυτοκινήτου και το Auto SOS, η χρήση των εταιρικών οχημάτων γίνεται πολύ πιο ασφαλής.

Καταρχάς, με την αντικλεπτική υπηρεσία Protect My Car, καθίστανται ουσιαστικά αδύνατα, τα φαινόμενα κλοπής. Κι αυτό γιατί, ακόμη και η παραμικρή μετακίνησή τους, οδηγεί σε άμεση ειδοποίηση του ιδιοκτήτη στο κινητό του. Παράλληλα, ειδοποιούνται από την πρώτη στιγμή και οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ το αυτοκίνητο μπορεί να εντοπιστεί παντού, μέσω της δωρεάν υπηρεσίας Find My Car.

Το AutoGenius όμως, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο και σε περίπτωση ατυχήματος. Για οποιαδήποτε πρόσκρουση, ειδοποιείται άμεση η επιχείρηση, η οποία και μπορεί να ελέγξει άμεσα και όλες τις λεπτομέρειες γύρω από αυτή. Πού συνέβη το ατύχημα; Πόσο σοβαρό ήταν; Πως κινούνταν το αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή; Και άρα, ποιος έφταιγε;

Στο σύνολό τους, οι παραπάνω ερωτήσεις, βρίσκουν απάντηση μέσω του AutoGenius, με την υπηρεσία Auto SOS να φροντίζει και για το σημαντικότερο όλων: Να ειδοποιηθούν και να φθάσουν στο σημείο του ατυχήματος, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

 • Ειδοποίηση κλοπής
 • Ανάλυση ατυχήματος
 • Προστασία εργαζομένων