Οδηγός του 2017 χωρίς AutoGenius... δεν γίνεται!

Ξέρεις από αυτοκίνητα; Οδηγείς με ασφάλεια και υπευθυνότητα; Ταξιδεύεις συχνά; Είσαι γκατζετάκιας; Θέλεις να περιορίσεις τα καθημερινά σου έξοδα; Δίνεις το αυτοκίνητο στη γυναίκα σου και το παιδί σου; Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, μάθε ΤΩΡΑ τι σου προσφέρει το AutoGenius και απόκτησέ το…

Το AutoGenius απευθύνεται σε μία μεγάλη γκάμα οδηγών, μεταξύ των οποίων και κάθε ιδιοκτήτης Ι.Χ. αυτοκινήτου, μοντέλου από το 2000 και μετά (όσα έχουν δηλαδή θύρα OBD). Κι αυτό, γιατί οι υπηρεσίες που προσφέρει, είναι τόσες πολλές, που αφορούν ουσιαστικά κάθε κατηγορία οδηγού.

Υπεύθυνοι οδηγοί

Σύμφωνα και με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., τα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα, ξεπέρασαν τις 11.000 το 2016, με τους παθόντες να είναι ακόμη περισσότεροι και πάνω από 14.000. Πρόκειται για στοιχεία που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, την αξία της ασφάλειας κάθε οδηγού στο δρόμο, ειδικά μάλιστα αν αναλογιστούμε, ότι πολλές φορές είναι κυριολεκτικά ζήτημα ζωής ή θανάτου.

Και επειδή η ασφάλειά σου στο δρόμο, δυστυχώς δεν εξαρτάται μόνο από τον τρόπο που οδηγείς εσύ ο ίδιος, αλλά και από τους άλλους οδηγούς, καλό θα είναι να είσαι όσο πιο προστατευμένος γίνεται.

Αν θέλεις λοιπόν, να νιώσεις μια επιπλέον ασφάλεια για εσένα και την οικογένειά σου στο αυτοκίνητο, το AutoGenius μπορεί να μετατραπεί σε «φύλακα-άγγελο» στην περίπτωση ατυχήματος, μέσω της υπηρεσίας Auto SOS.

Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση τροχαίου, όλα τα σημαντικά δεδομένα γύρω από αυτό (θέση του αυτοκινήτου, κατεύθυνση οδήγησης, ακόμα και σοβαρότητα του ατυχήματος) αποστέλλονται αμέσως σε ένα ειδικό κέντρο ελέγχου. Κι επειδή κάθε δευτερόλεπτο μετράει, η άμεση λήψη πληροφοριών, επιτρέπει να ειδοποιηθούν χωρίς καμία καθυστέρηση, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, για να φθάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, στο σημείο του ατυχήματος.

Παράλληλα δε, ακόμη πιο ασφαλής μπορείς να αισθάνεσαι και στο ενδεχόμενο της κλοπής του αυτοκινήτου σου, αφού με την υπηρεσία Protect My Car, γνωρίζεις κάθε κίνηση του αυτοκινήτου σου τη στιγμή που γίνεται, αλλά και που βρίσκεται κάθε φορά.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ AUTOGENIUSΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ AUTOGENIUS
 • Αναγνώριση σύγκρουσης
 • Άμεση κλήση βοήθειας
 • Αντικλεπτική προστασία

Ταξιδιώτες

To AutoGenius αποτελεί ένα ιδανικό προϊόν για όσους κάνουν συχνά ταξίδια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, καθώς οι υπηρεσίες του συνδυάζουν την ευκολία των μετακινήσεων σε γνωστά και άγνωστα μέρη, με τη μέγιστη ασφάλεια, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Πιο συγκεκριμένα, με το Online Check, μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού, για την κατάσταση του αυτοκινήτου, ενώ με το Travel Map και το ενσωματωμένο GPS, έχεις μια πλήρη εικόνα και των προηγούμενων και των επόμενων κινήσεών σου.

Ταυτόχρονα, με την αντικλεπτική υπηρεσία Protect My Car και την υπηρεσία ατυχήματος Auto SOS, η ασφάλειά σου στο δρόμο είναι η μεγαλύτερη δυνατή, τόσο για το ενδεχόμενο κλοπής, όσο και για το απευκταίο σενάριο ενός τρακαρίσματος.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ AUTOGENIUSΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ AUTOGENIUS
 • Απομακρυσμένη διάγνωση
 • Ειδοποίηση ατυχήματος
 • Ενσωματωμένο GPS

Γκατζετάκηδες

Κι αν για τις άλλες κατηγορίες, το AutoGenius είναι ένα χρήσιμο προϊόν για τους ανθρώπους της τεχνολογίας αποτελεί μία must επιλογή. Αν είσαι οδηγός νέας γενιάς, με αγάπη για τα gadget που διευκολύνουν τη ζωή σου, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το AutoGenius. Πρόκειται για μία συσκευή προηγμένης τεχνολογίας, η οποία και αποτελεί το μέλλον του αυτοκινήτου, αλλά είναι διαθέσιμη ήδη από σήμερα.

Σκέψου το απλά. Έχεις στο κινητό σου: τη δουλειά σου, την τράπεζά σου, τα μαγαζιά που αγαπάς και τα καταστήματα από τα οποία ψωνίζεις. Είναι δυνατόν να μην έχεις κάτι τόσο προσωπικό σου, όπως το αυτοκίνητό σου;

Το AutoGenius λοιπόν δημιουργήθηκε για αυτό ακριβώς το λόγο. Ήρθε για να καλύψει αυτό το κενό και να αλλάξει επίπεδο στη σχέση σου με το αυτοκίνητο, καλύπτοντας ανάγκες που ίσως να μην ήξερες καν ότι είχες.

Υπηρεσίες όπως, το Οδηγικό Προφίλ, το Travel Map, το Online Check και φυσικά το Wifi-Spot, δημιουργήθηκαν ουσιαστικά για σένα.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ AUTOGENIUSΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ AUTOGENIUS
 • Συμβατότητα με Smartphone
 • Διαδικτυακός έλεγχος
 • Δωρεάν Wifi

Γονείς - Σύζυγοι

Μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρει το AutoGenius, είναι το Parent Control, καθώς επιτρέπει στους γονείς να αποβάλλουν ένα από τα μεγαλύτερα άγχη τους. Πόσες και πόσες μητέρες έχουν μείνει άυπνες περιμένοντας τα παιδιά τους να γυρίσουν από τη βραδινή έξοδο; Ποιος πατέρας δεν μάλλιασε τη γλώσσα του, στην προσπάθειά του να εξηγήσει στο γιο του, την επικινδυνότητα της οδήγησης;

Τη λύση και σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει το AutoGenius και η υπηρεσία Parent Control. Κι αυτό γιατί, συλλέγει και προσφέρει διαδικτυακά, όλα εκείνα τα στοιχεία που επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη του οχήματος, να ελέγχει πότε, που και πως οδηγείται το αυτοκίνητό του, από τον εκάστοτε οδηγό.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ AUTOGENIUSΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ AUTOGENIUS
 • Εποπτεία αυτοκινήτου
 • Αξιολόγηση οδήγησης
 • Περισσότερη ασφάλεια

«Διαβασμένοι»

Μετά από ταξίδι, επιστρέφεις στη βάση σου εξαντλημένος. Τα χιλιόμετρα πολλά και η κούραση μεγάλη. Σίγουρα για εσένα. Μήπως όμως και για το αυτοκίνητό σου; Αυτό πόσο έχει κουραστεί-ταλαιπωρηθεί τελευταία;

Με την υπηρεσία Online Check του AutoGenius, μπορείς να νιώσεις την ασφάλεια ότι το αυτοκίνητό σου βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ανά πάσα στιγμή. Τσέκαρε ο ίδιος τα επιμέρους στοιχεία της λειτουργίας του ή ζήτα από τους ειδικούς συμβούλους της υπηρεσίας, να κάνουν έναν πλήρη έλεγχο και να σε ενημερώσουν για τυχόν δυσλειτουργίες που απαιτούν την επίσκεψή σου σε ένα συνεργείο της επιλογής σου.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ AUTOGENIUSΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ AUTOGENIUS
 • Real time δεδομένα
 • Ενημερώσεις λειτουργίας
 • Ψηφιακό αρχείο

Οδηγοί της κρίσης

Στην Ελλάδα της κρίσης, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν αρχίσει να περιορίζουν τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα, υιοθετώντας «έξυπνες» πρακτικές που αυξάνουν την οικονομία. Εσύ είσαι ένας από αυτούς;

Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να μάθεις για το AutoGenius. Πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα προϊόντα οικονομίας για το αυτοκίνητό σου, αφού πολλές από τις υπηρεσίες του, έχουν σχεδιαστεί ακριβώς για αυτό το λόγο.

Το Online Check μεγιστοποιεί την πρόληψη, μειώνοντας δραστικά τις επισκέψεις σου στο συνεργείο και τα έξοδα μικρών και μεγαλύτερων επισκευών που συχνά είναι ικανές να τινάξουν το μπάτζετ σου στον αέρα.

Την ίδια ώρα με την υπηρεσία e-Book Service, δημιουργείται ένα πολύτιμο ιστορικό για το αυτοκίνητό σου, το οποίο κρατά την αξία του, στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ AUTOGENIUSΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ AUTOGENIUS
 • Εξοικονόμηση χρημάτων
 • Περιορισμός βλαβών
 • Υψηλότερη μεταπώληση