Θέλεις να συνεργαστείς με το AutoGenius;

Εργάζεσαι στον τομέα του αυτοκινήτου; Έχεις συνεργείο κάπου στην Ελλάδα; Θέλεις μια νέα υγιή συνεργασία; Αν απάντησες «ναι», σήκωσε το τηλέφωνο και μάθε ΤΩΡΑ για το AutoGenius…

To AutoGenius είναι ένα νέο καινοτόμο προϊόν, που αποτελεί το μέλλον της αυτοκίνησης σήμερα. Πρόκειται για μία μοναδική τηλεματική συσκευή με τεχνολογίες αιχμής, που αναμένεται να καθιερωθεί παγκοσμίως, τα αμέσως επόμενα χρόνια. Είναι σίγουρο λοιπόν, ότι το AutoGenius ήρθε για να μείνει.

Μπες κι εσύ στο δίκτυο του AutoGenius!

Η διάδοση του προϊόντος γίνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσα από ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών.

Με κύριο στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, η ομάδα του AutoGenius αναζητά υγιείς επιχειρήσεις από το χώρο του αυτοκινήτου, για συνεργασίες που θα επιτρέψουν τους οδηγούς σε κάθε γωνιά της χώρας, να έρθουν πιο κοντά σε αυτή τη, μοναδικής τεχνολογίας, συσκευή.

Είσαι κάτοχος μιας τέτοιας επιχείρησης;

Αν σε ενδιαφέρει να γίνεις ένας από τους συνεργάτες της ομάδας μας, παρέχοντας στο κοινό, το πιο «καυτό» γκάτζετ της αγοράς, μη διστάσεις.

Επικοινώνησε ΤΩΡΑ μαζί μας!

  • Εύκολη εκπαίδευση
  • Υγιής συνεργασία
  • Μεγάλες προοπτικές