Online Check

Η υπηρεσία Online Check του AutoGenius, μεγιστοποιεί την πρόληψη, μειώνοντας δραστικά τις επισκέψεις σου στο συνεργείο. Ο διαρκής έλεγχος μειώνει τις δυσάρεστες εκπλήξεις και περιορίζει τα έξοδα από μικρές και μεγαλύτερες επισκευές.
Πιο συγκεκριμένα, με την εγκατάσταση της συσκευής, έχεις στο κινητό σου (ή/και στον υπολογιστή σου), όλες τις παραμέτρους που αφορούν τον κινητήρα, αλλά και τις εντολές που περνάνε από αυτόν (π.χ. του ABS). Το AutoGenius δηλαδή "διαβάζει" τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και δίνει πληροφορίες σχετικά με τη Θερμοκρασία, την Μπαταρία, το Λαμπάκι του Check, τον Αισθητήρα Λάμδα (που προσδιορίζει του ρύπους), το Ντεπόζιτο Καυσίμου κ.α.

Οφέλη με απλά λόγια:

 • Ανάβει λαμπάκι, ξέρεις γιατί στο λεπτό.
 • Δεν θα ξανά μείνεις ΠΟΤΕ από μπαταρία.
 • Μπορείς ανά πάσα στιγμή, να τσεκάρεις αν όλα λειτουργούν σωστά. Άρα, περιορίζεις τις ζημιές, τις επισκέψεις στο συνεργείο και κυρίως τα έξοδα.

Auto SOS

Η υπηρεσία Auto SOS του AutoGenius, αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την ασφάλειά σου στο δρόμο, αφού φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εσένα και το αυτοκίνητό σου, στην απευκταία περίπτωση ενός ατυχήματος. Ουσιαστικά, αποτελεί το «μαύρο κουτί» ενός οχήματος.

«Διαβάζοντας» τις πληροφορίες του εγκεφάλου και παραμέτρους όπως οι πλευρικές επιταχύνσεις, το AutoGenius έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί κάθε ξαφνικό γεγονός. Κατόπιν να το αξιολογήσει και να στείλει το αντίστοιχο σήμα. Κι όλα αυτά, μέσα σε δευτερόλεπτα.

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία Auto SOS συλλέγει όλα τα στοιχεία γύρω από ένα συμβάν (θέση, κατεύθυνση, ταχύτητα, ελιγμοί αποφυγής, ενεργοποίηση ABS κ.α.), το αξιολογεί σε Πράσινο, Πορτοκαλί ή Κόκκινο και ειδοποιεί σχετικά το αρμόδιο τμήμα του AutoGenius, για να πράξει ανάλογα. Να επικοινωνήσει δηλαδή μαζί σου και φυσικά, με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης (αστυνομία, ασθενοφόρο, οδική βοήθεια κτλ).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μόνο η υπηρεσία Auto SOS και μόνο σε περίπτωση ατυχήματος, μπορεί να εμφανίσει το χάρτη (γίνεται αυτόματα) με την τοποθεσία του αυτοκινήτου σου, η οποία και προστατεύεται σε κάθε άλλο ενδεχόμενο, με προσωπικό κωδικό ασφαλείας (PIN).

Οφέλη με απλά λόγια:

 • Τρακάρεις και ειδοποιούνται άμεσα οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
 • Έχεις στο πλευρό σου ένα 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο
 • Δεν θα ξανά τσακωθείς ποτέ στο δρόμο, αφού έχεις όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν με απόλυτη λεπτομέρεια, τι συνέβη.

Parent Control

Η υπηρεσία Parent Control του AutoGenius, συλλέγει για λογαριασμό του ιδιοκτήτη, όλα τα στοιχεία που αφορούν το πότε, που και πως οδηγεί το αυτοκίνητό του, κάθε οδηγός. Μπορείς δηλαδή, να ελέγξεις το παιδί σου, τη γυναίκα σου ή τα εταιρικά αυτοκίνητα της επιχείρησής σου, ώστε να πράξεις ανάλογα.
Πιο συγκεκριμένα, έχεις στο κινητό σου (ή/και στον υπολογιστή σου) μία πλήρη ανάλυση γύρω από τις κινήσεις του αυτοκινήτου σου, σε πραγματικό χρόνο, αλλά και σε αρχείο. Μπορείς να επιλέξεις δηλαδή, μία χρονική περίοδο (π.χ. μιας ώρας ή μιας ημέρας) και να τσεκάρεις το χάρτη με τις διαδρομές που έγιναν σε αυτή, αλλά και τον τρόπο οδήγησης του αυτοκινήτου. Ταχύτητα, φρεναρίσματα, πλευρικές αποκλίσεις, στροφές και κάθε άλλη λεπτομέρεια, είναι πλέον εν γνώσει σου.

Οφέλη με απλά λόγια:

 • Γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή, που είναι και τι κάνει το αυτοκίνητό σου.
 • Δίνεις το αμάξι στο παιδί σου, τη γυναίκα σου ή οποιονδήποτε άλλο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αφού θα ειδοποιηθείς για τα πάντα.
 • Μπορείς να βάλεις και όρια, με sms-alert να έρχεται όταν ξεπερνιούνται.

Οδηγικό Προφίλ

Η υπηρεσία Οδηγικό Προφίλ του AutoGenius, ελέγχει και αξιολογεί τον τρόπο που οδηγείς εσύ και οποιοσδήποτε άλλος, το αυτοκίνητό σου. Ουσιαστικά, συμπληρώνει τέλεια την υπηρεσία Parent Control, αφού σε ενημερώνει για λάθη στην οδήγηση και σου δείχνει το «δρόμο» και τα περιθώρια της βελτίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω υπηρεσία καταγράφει ως «Συμβάν» κάθε λάθος κατά τη διάρκεια της οδήγησης: κακές επιταχύνσεις, απότομα φρεναρίσματα, λανθασμένες πλευρικές αποκλίσεις, υπερβάσεις των ορίων στροφών κ.α.

Δημιουργείται μάλιστα, ένα προφίλ οδηγού, μέσω ενός αλγορίθμου αξιολόγησης, το οποίο και χαρακτηρίζεται ανάλογα με τις παραπάνω παραμέτρους, σε Πράσινο, Κίτρινο ή Κόκκινο. Όπως γίνεται αντιληπτό, η διάκριση αυτή «μεταφράζεται» αντίστοιχα και στον τρόπο λειτουργίας του αυτοκινήτου, την κατανάλωση καυσίμου και ό,τι άλλο συνεπάγεται ο καλός ή κακός χειρισμός του.

Οφέλη με απλά λόγια:

 • Βλέπεις τα λάθη σου στο δρόμο για να τα διορθώσεις.
 • Έχεις μία διαρκή και ακριβής αξιολόγηση του τρόπου που οδηγείς.
 • Το Πράσινο προφίλ σημαίνει και μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων: Καίει λιγότερο, βγάζει λιγότερες βλάβες.

e-Book Service

Η υπηρεσία e-Book Service του AutoGenius, διατηρεί για λογαριασμό σου, ένα ηλεκτρονικό αρχείο βλαβών, συντήρησης και χιλιομέτρων, το οποίο διευκολύνει τη σχέση σου με το αυτοκίνητο και αποτελεί ένα ισχυρό διαπραγματευτικό «χαρτί» σε ενδεχόμενη μεταπώληση.

Πιο συγκεκριμένα, το AutoGenius δημιουργεί ένα ψηφιακό αρχείο, το οποίο μπορείς να ελέγξεις ανά πάσα στιγμή μέσω διαδικτύου. Σε αυτό καταγράφονται οι βλάβες, τα ατυχήματα, οι επισκευές, τα πραγματοποιημένα service, η ασφαλιστική κάλυψη και ό,τι άλλο επιθυμεί ο κάθε οδηγός. Ταυτόχρονα, υπάρχει η δυνατότητα για ειδοποιήσεις σχετικά με το επόμενο service, το ΚΤΕΟ κτλ.

Οφέλη με απλά λόγια:

 • Βρίσκεις εύκολα και γρήγορα, ό,τι αφορά το αυτοκίνητό σου.
 • Οι ειδοποιήσεις θα σε κρατήσουν ξέγνοιαστο.
 • Έχεις γραπτώς, όλα τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να μεταπωλήσεις το αυτοκίνητό σου, όταν έρθει η ώρα.

Protect My Car

Η υπηρεσία Προστασία Αυτοκινήτου του AutoGenius, προστατεύει το αυτοκίνητό σου από την κλοπή, για να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Από τη μία, σε ειδοποιεί σε κάθε απρόσμενη κίνησή του και από την άλλη, σου δίνει τη δυνατότητα να το ψάξεις με απόλυτη ακρίβεια.

Πιο συγκεκριμένα, στην υπηρεσία Προστασία Αυτοκινήτου, υπάρχει η επιλογή να «κλειδώσεις» τη θέση του αυτοκινήτου, όποτε εσύ το επιθυμείς. Είτε το βράδυ, την ώρα του ύπνου είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι, μπορείς να θέσεις σε λειτουργία τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Έτσι, η παραμικρή κίνησή του σε αυτό το διάστημα (και μέχρι να «ξεκλειδώσεις») θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση ειδοποίησή σου, μέσω αυτόματου SMS ή τηλεφωνικής κλήσης, ανάλογα με τη δική σου επιλογή. Ουσιαστικά, αν πάρει το αμάξι μπροστά, θα το μάθεις στο δευτερόλεπτο, μέσω ειδικού alert.

Σε περίπτωση κλοπής όμως, ακόμη κι αν δεν καταφέρεις να αντιδράσεις με κάποιο τρόπο, η υπηρεσία του AutoGenius σου επιτρέπει να παρακολουθήσεις το αυτοκίνητό σου live (σε πραγματικό χρόνο). Επομένως, κλοπή... τέλος!

Οφέλη με απλά λόγια:

 • Ξεγνοιάζεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου, όσο είναι παρκαρισμένο.
 • Δεν γίνεται να το βάλει οποιοσδήποτε μπροστά (π.χ. το παιδί σου), χωρίς να το μάθεις εσύ.
 • Αν στο κλέψουν, θα το βρει σίγουρα η αστυνομία.

Travel Map

Η υπηρεσία Travel Map του AutoGenius, σου προσφέρει ένα πλήρη χάρτη με τη συνολική εικόνα των διαδρομών που έχεις πραγματοποιήσει, αποθηκεύοντας κάθε λεπτομέρεια γύρω από αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, με αυτή την υπηρεσία μπορείς να αναζητήσεις οποιοδήποτε δρομολόγιο έχεις κάνει στο παρελθόν, βάσει ημερομηνίας και ώρας. Ένας χάρτης με όλα τα δεδομένα "ανοίγει" στο κινητό σου, για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Σε αυτόν μάλιστα, περιλαμβάνονται και πλήθος άλλων πληροφοριών, όπως η συνολική απόσταση που διένυσες, ποιες στάσεις πραγματοποίησες, για πόση ώρα κτλ.

Οφέλη με απλά λόγια:

 • Έχεις ένα δικό σου GPS στο κινητό σου.
 • Μπορείς στο λεπτό, να ανατρέξεις σε οποιαδήποτε διαδρομή έκανες στο παρελθόν.
 • Έχεις πρόχειρη στο κινητό σου, κάθε στάση που έκανες με το αυτοκίνητό σου.

Find My Car

Η υπηρεσία Find My Car του AutoGenius, είναι η πιο απλή, αλλά και μία από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες του AutoGenius, ειδικά αν ζεις στην πόλη. Κι αυτό, γιατί δεν χρειάζεται ποτέ πια, να αναρωτηθείς που είναι το αυτοκίνητό σου.

Πιο συγκεκριμένα, μπαίνοντας στην υπηρεσία Find My Car από το κινητό σου, μπορείς να δεις σε έναν αναλυτικό χάρτη, που είναι το αυτοκίνητό σου, αλλά και ποιος είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για να πας εκεί.

Ουσιαστικά «κλειδώνεις» και με αυτό τον τρόπο τη θέση του αυτοκινήτου σου, ώστε να τη βρίσκεις στο λεπτό, όπου κι αν έχεις παρκάρει.

Οφέλη με απλά λόγια:

 • Μία μόνιμη σκέψη λιγότερη στη ζωή σου.
 • Δεν χρειάζεται πια, να βάλεις "σημάδι", για να ξανά βρεις το αυτοκίνητό σου.
 • Παρκάρεις ακόμη και σε άγνωστα μέρη, χωρίς το άγχος να το θυμηθείς αργότερα.